20 Şubat 2020 Perşembe

Anal Kaydırıcı Ürünler



Cinsel ilişkide farklı fanteziler yaşamak sınırları aşmak değişik heyecanlar yaşamak isteyenler için anal seks başvurulan yöntemlerden biridir. Ancak anal seks yanlış uygulamalarda ciddi sorunlara neden olabilmekte zevk almak yerine çiftler sıkıntıya düşebilmektedir. Anal ilişki vajinal ilişkideki gibi bir kayganlık oluşmadığı için doğal kayganlık sağlanmaz. İlişkiye girmek için kullanılan vazelin tarzı kremler kayganlığı sağlıklı olarak sağlamadığı gibi birçok sağlık sorununa da neden olmaktadır. Vazelin petrol bazlı bir kremdir. Vazelin tarzı kremler çok kısa zamanda emilir ve dejenere olur anüs bölgesinde oluşabilecek kılcal çatlamalar neticesinde başta mantar olmak üzere birçok cilt hastalığına neden olabilmektedir. Kayganlaştırıcı ürünler bu nokta da devreye girmektedir.

Anal ilişki için özel geliştirilen kaydırıcı ürünler bu konuda en sağlıklı yardımcılardır. Su bazlı ya da silikon bazlı olarak üretilen anal kaydırıcı ürünler ile sağlıklı ilişkiler kurmanız sağlanmıştır. Cinsel ilişkide acıyı önlemek ve sağlıklı kayganlığı korumak üzere tasarlanan anal kaydırıcı ürünler medikal jeller olarak ta bilinir. Anal seks yaşamak isteyenler mutlaka çok dikkatli olmalı her hangi bir acı yaşanırsa ilişkiyi mutlaka kesmelidir. Cinsel destek ürünleri cinsel ilişkide yaşanabilecek her türlü sorunu önceden çözmek amacı ile geliştirilmiştir. Bu bağlam da partneriyle anal ilişki kurmak isteyenler mutlaka profesyonel anal kaydırıcı ürünlerden yararlanarak bunu yaşamalı bu farklı heyecanı bir hastalık veya sorun olarak yaşamlarında problem haline getirmemelidir. Anal ilişkide prezervatif kullanımı hastalıkların önlenmesi ve hijyen bakımından kesinlikle tavsiye edilmektedir. Sitemiz üstün kaliteli anal kaydırıcı jel ürünlerini sizlere ulaştırmaktadır.



Anal Seks Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey


İnsan yapısı itibarı ile farklı olmaktan hoşlanan değişik heyecanlardan keyif alan sürekli yasakların ya da zorlukların peşinde koşan bir varlıktır.  Bu makalemizde insanlar arasında çoğu zaman bir tabu olarak görülen ancak bir o kadar yaşanılması merak edilen bir konuya birçok açıdan uzman gözüyle bakarak meraklılarını bilgilendirmeye çalışacağız. Konumuz anal seks hakkında bilinmesi gereken her şey bu konuda uzman hekim görüşleri psikologlar ve din bilginlerinin fikirlerini sizlere aktaracağız. Eğer bir gün anal ilişki yaşamak isterseniz size yön verecek tüm bilgiler bu yazımızda anlatılmaya gayret edilmiştir. Bir yanlışın içinde olmamak ya da bir doğruyu yanlış yapmamak için en doğru bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Anal Seks Nedir


Normal dışı cinsel ilişki, ters ilişki gibi görülen anal seks erkek cinsel organının anüs bölgesine girişiyle meydana gelen ilişki tarzıdır. Penisin makata halk arasındaki tabiriyle arkadan sokulmasına anal ilişki denilir. Anal ilişki sadece erkekler arasında (livata) olarak uygulanmamaktadır. Çiftler arasında anal seks farklılıklar yaşamak isteyenler içinde tercih edilebilmektedir. İnsanlar dışında anüsten ilişki diğer canlılarda da sıkça görülmektedir. Bir kadında erkekler için en tahrik edici unsurlardan birisi kalça bölgesidir. Kalçası güzel kadınlar erkekler için çoğu zaman büyük ilgi odağı haline gelmektedir. Anal seksi tercih eden birçok erkek kalçaların estetiği ve verdiği heyecan nedeniyle bu ilişki tarzına yönelebilmektedir. Bunun yanında vajinanın salgıladığı kaygan sıvı ve sürekli olarak vajinal bölgeden yaşanan cinsel ilişki daha sıkı olduğu düşünülen ve daha çok haz duyulabileceği hayal edilen anal sekse insanları teşvik etmektedir.

Doğru Anal seks nasıl olmalı


Cinsel yolla bulaşan hastalık önlenmesi, anüs bölgesinde herhangi bir tahribat yaşanmaması ve zevkin kötü bir deneyime dönüşmemesi için araştırılmadan ve doğruları öğrenilmeden yaşanılan bir anal ilişki tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Öncelikle anal seks yaşamaya karar verdiyseniz kesinlikle ilk şartı hijyendir. Genital bölge temizliği için özel üretilen hijyen ürünlerinin kullanımı bu konuda yaşanabilecek olumsuzlukları önlemede son derece yararlı olacaktır. Anal ilişki için hazırlık çok önemlidir. Makat bölgesi en fazla 4-7 cm çapında genişleyebilmektedir. Bir tahribat durumunda birçok hastalığın kapısını açan tehlikeli bir noktadır. 

Öncelikle ilişkiden önce bölge el yordamıyla masaj uygulanarak yumuşaması sağlanmalıdır. Gerekirse dakikalarca bu masaj işlemine devam etmelisiniz. Şayet anal ilişki ilk defa yaşanacaksa kesinlikle kayganlaştırıcı jeller bu konuda size büyük yardımcı olacaktır. Vazelin tarzı petrol bazlı kremlerin kullanımı kesinlikle tavsiye edilmez. Vazelin birkaç sürtünmeden sonra kurur ve petrol bazlı olduğu için en ufak bir kılcal çatlamada dahi başta mantar olmak üzere siğil ve birçok istenmeyen rahatsızlığın yolunu açar. Bu nedenle anal cinsel ilişkide mutlaka profosyonel kayganlaştırıcı jel gibi yardımcılardan destek almanız sizi rahatlatacaktır. 

Anal ilişki için özel geliştirilen medikal jeller, anal kaydırıcı ürünler kesinlikle önemlidir. Gerekli görüldüğü taktir de parmaklar kullanılarak makat bölgesi uyarılmalı ve ilişkiden önce genişlemesi sağlanmalıdır. Anal ilişkide kondom kullanmak penise bulaşabilecek hastalıkların ve mikro bakteriyel oluşumların önlenmesi bakımından kesinlikle şarttır. Doğru anal seks nasıl olmalı sorusunun en can alıcı cevabı ise öncelikle her iki tarafında bu ilişkiyi gönüllü olarak ve isteyerek yapmasıdır. Makat bölgesinde gerekli gevşeme ve yumuşama ancak bu ilişkiyi isteyen bir beden tarafından gerekli düzeyde gerçekleştirilebilir.

Anal sekste tabular


Anal ilişki toplumun büyük bir bölümü tarafından hoş görülmeyen bir tarzdır. Birçok insan bilinçli ya da bilinçsizce ters ilişkiye karşı çıkmakta ve reddetmektedir. Dini bakımdan semavi dinlerin tümünde yasak olan anal seks İslam dini tarafından kesinlikle yasaklanmıştır. Dini kaynaklarda pompei ahalisi ve lut kavminin livata (anal ilişki) normalleştirdikleri için ve sürekli olarak uygulamalarından dolayı helak edildiği anlatılmaktadır. Anal seksi yaşayacak olan kişilerin bu hususu mutlaka göz önünde bulundurmaları yarar sağlayacaktır. T.C. Kanunlarına göre anal seks yasaktır. Bir kadın kocasının kendisini anal ilişkiye zorladığını iddia ederse mahkemede boşanma sebebi olarak gösterilmekte ve çift tek taraflı olarak boşanabilmektedir.

Anal fissür nedir


Makatta oluşan çatlaklar ve devamında ortaya çıkan egzama tarzı rahatsızlıklara verilen genel ad anal fissürdür. Arkadan girilen cinsel ilişkide dikkat edilmemesi durumunda fark edilmeyecek kadar bile olsa mukozada yırtık veya çatlaklar meydana gelebilir. Bu çatlakların oluşumunu engellemek için mutlaka kaydırıcı jeller kullanımı gerekmektedir.

Anal sekste Kadınlar Zevk Alır mı?


Erkekler için nasıl farkı bir tarz ve heyecansa anal ilişki kadınlar içinde aynıdır. Arkadan ilişkide kadın orgazma ulaşmaz. Ancak sürtünmeden kaynaklı ve genital bölgelerin hassas yapısı nedeniyle kayda değer bir zevk alması söz konusudur. Anal seks anüs bölgesi (makat) ve burada yer alan halka sal kaslar, duyu sinirleri açısından zengin bir bölgedir. Halka sal kaslar normalde sıkıca büzülmüş durumda bulunurlar. Gerektiğinde 6-7 cm. çapa kadar genişleyebilirler. 

Bu kaslara gelecek homojen bir fiziksel baskı, bu kasların açılmasına neden olurken aynı zamanda zengin duygular yaratırlar. Anal seks sırasında penisin bu halka sal kaslara uyguladığı gerginlik farklı cinsel duygular oluşturur ve anal seks doğru yapıldığı sürece bu zevkler yaşanır.(Dr. Cem Keçe)

Anal seks Acıya Neden Olur mu?


Anal seks bilinçsizce ve hiçbir hazırlık aşaması olmadan ve kayganlaştırıcı ürünler kullanılmadan yapılıyorsa acıtır. Ancak acıtmaması gereklidir. Şayet acı olursa ilişkiye son verilmelidir.

Anal İlişkide Korunma


Hastalıklardan ve tahribattan korunmak için anal ilişkide mutlaka prezervatif kullanılmalıdır. Makat bölgesinden çıkarılan penis direk olarak tekrar vajinaya sokulmamalıdır. Ters ilişkide kesinlikle anal kaydırıcı jel ürünleri tercih edilmeli ve sağlık tehlikeye atılmamalıdır. Sürekli anal ilişki sakıncalı bir durumdur. İlerleyen yaşlarda kadınlar için abdest kaçırma başta olmak üzere birçok rahatsızlığın kapılarını açabilir. Anal ilişkide erkek çok rahatlıkla mikrop kapabilir, bunun nedeni barsaklarda ki bazı mikroplar penisten içeriye girerek erkeği hasta edebilir. 

Daha da kötüsü bunlar onun prostat dediğimiz önemli bir vücut parçasına yerleşerek (prostat yalnızca erkeklerde bulunan ve idrar torbasının orada idrarı ve spermi yönlendiren bir organdır ) ileride çok büyük sorunlar ortaya çıkarabilir. Bu nedenle mutlaka kondom kullanımı sağlanmalıdır. Kadınlar için önemli olan makattan çıkan penisin vajinaya temizlenmeden sokulmamasıdır çünkü makattaki dışkıdaki mikroplar vajinada hastalık yaratırlar. Buna dikkat etmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Kamagra Jel Faydaları Hakkında

  Kamagra jel, erkeklerde görülen ereksiyon sorunlarını tedavi etmek için kullanılan bir cinsel performans arttırıcı üründür. Bu jel, silden...