24 Mart 2020 Salı

Oral Sekste Nelere Dikkat Edilmeli



Oral seks, bakireliği bozmadığı ve fazlasıyla cinsel haz verdiği için sıkça kullanılan bir yöntemdir. Fakat oral sekste nelere dikkat edilmeli konusunda bilinçli olmak gerekmektedir. Yoksa, bilindiği üzere cinsel yaşam sağlığına dikkat edilmediğinde, daha büyük sorunlar ile karşılaşılabilmektedir.

İşte bu noktada, oral sekste nelere dikkat edilmeli konusu büyük önen taşımaktadır. Her şeyden önce, oral seks başlamadan önce hem bayanın hem de erkeğin temiz olması gerekmektedir. Nitekim temizlik, cinsel sağlıyı koruyan en önemli noktaların başında gelmektedir.

Daha sonrasında bayan, oral seks sırasında penisi dişlememeye özen göstermelidir. Çünkü her ne kadar penis çok sertleşmiş halde bulunsa da halen narin ve hassas bir şekilde bulunmaktadır. Aynı vajinaya giriyormuşçasına aşağı yukarı hareketler, erkeği oldukça memnun etmeye yetecektir.

Oral sekste nelere dikkat edilmeli konusunda başka bir ayrıntı ise erkeğin boşalacağı hissedildiğinde, penisin ağızdan çıkartılmasıdır. Çünkü erkekte meni, kadınlarda ise vajina sıvısı mikrop taşımaya oldukça elverişlidir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanmamak için hem erkek hem de bayan oral seks yaparken bu noktaya gereken özeni göstermelidir.

Görüldüğü üzere, oral seks yaparken nelere dikkat edilmeli konusunda bilinçli olmak gerekmektedir. Ayrıca, internet üzerinde birçok oral seks taktikleri bulunmaktadır. Bu taktikler uygulanarak, oral seksten alınabilecek haz ve keyif en üst noktaya taşınabilir.



Prezervatif Çeşitleri


Fark edilmese de günümüzde en çok kullanılan cinsel ürünlerin başında prezervatifler gelmektedir. Nitekim, prezervatif kullanımı konusunda, insanların büyük bir çoğunluk bilinçli bir hale gelmiştir.

Günümüzde birçok prezervatif firmasının bulunması da bu cinsel ürünlere ulaşımı çok basit bir hale getirmiştir. Marketlerde, eczanelerde, online ecza sitelerinde birçok prezervatif çeşitleri bulunmaktadır. Firmadan firmaya farklılık göstermekle birlikte, bir firma içerisinde de birçok prezervatif çeşitleri bulunmaktadır.

Prezervatif faydaları düşünüldüğünde, en ön plana çıkan ise cinsel yolla bulaşan hastalıkların bu cinsel ürünlerle en aza inmesi durumudur. Daha sonrasında, birçok prezervatif çeşidiyle değişik özellikler, cinsel birleşim sırasında yaşanabilmektedir. Örnek vermek gerekirse, geciktirici prezervatif çeşitleri, cinsel birleşimde erkeğin çok daha geç boşalmasını sağlayarak, cinsel birleşimden alınabilecek hazzı ve keyfi en üst noktaya taşımaktadır. Daha bunun gibi birçok prezervatif çeşitleri ile istenilen cinsel özelliğe göre cinsel ürünler bulunabilmektedir.

Bilinen prezervatif çeşitleri arasında en çok tercih edilen ve kullanılan ürünler,  safex prezervatif okey ve durex markalı prezervatifler olmaktadır. Özellikle okey prezervatif firması içinde birçok noktalı, tırtıklı, geciktirici gibi özellikleri bulunan ürünler ön plana çıkmaktadır.

Görüldüğü üzere birçok prezervatif firması sayesinde, birçok prezervatif çeşitleri, cinsel ürünler içerisinde bulunmaktadır. Bu durum da prezervatife olan arzın çoğalmasıyla sonuçlanmaktadır. Böylece prezervatif kullanımı çoğalmakta ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçildiği gibi cinsel birleşimler çok daha haz ve keyif verici bir hal almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Kamagra Jel Faydaları Hakkında

  Kamagra jel, erkeklerde görülen ereksiyon sorunlarını tedavi etmek için kullanılan bir cinsel performans arttırıcı üründür. Bu jel, silden...