25 Ocak 2023 Çarşamba

Afrodizyak Etkili Parfümler Nedir

 


Afrodizyak etkili parfümler nedir? Kişide cinsel isteğin uyarılmasını sağlayan, ayrıca beş duyusuna aynı anda hitap eden, ilişki performansında artışa neden olan ilaçlara ve besin maddelerine ayrıca bitkilere verilen genel ada afrodizyak deniliyor. Afrodizyak kelime anlamı olarak Yunan mitolojisindeki Afrodit’den (Güzellik Tanrıçası) geldiği bilinmektedir. Afrodizyak günümüzde genelde parfüm, ilaç veya sıvı damla halinde üretilmekte. Dışarıdan alınan bu maddeler cinsel organlardaki fiziksel performansı değiştirdiği gibi kişinin libidosunda da çeşitli etkiye yol açmakta.

Günümüzde pek çok internet sitesinde karşılaşabileceğiniz afrodizyaklı ürünler mevcut. Bu ürünlerin başında afrodizyak etkili parfümler gelmektedir. İçerdiği feromon sayesinde hormonlarda kısmî değişiklik sağlamaktadır. Feromon maddesi dozajında kullanıldığı zaman etkisini gösteren bir maddedir. Bu yüzden feromon içerikli parfümler çok fazla sıkıldığında ters etki yapmakta olup, karşı cinsi bize yakınlaştıracağına uzaklaştırmaktadır.

Afrodizyak Etkili Parfüm Kullanımı

Afrodizyak etkili parfümler kullanma şekillerine göre etkilerini farklı gösteren parfümledir. Bu araştırmaların sonucunda kullanımı şekilleri içerisinde en önemli olan afrodizyak etkili parfümün temiz bir tene uygulanmasıdır. Bilek dirsek arası, ense bölgesi ve kulak arkasına uygulanması önerilmektedir. Cinsel ürünler içerisin de oldukça güçlü bir yere sahip olan ürünlerdir.

Afrodizyak etkili parfümler kullanılmadan önce iyi araştırmalı ve taklit olanlardan sakınmalısınız. İnternette pek çok afrodizyak etkili parfüm sitesi mevcuttur, ancak bunların hangisinin gerçekten orjinal ürünü sattıklarını bakanlık onay sertifikalarını görerek ve yukarda bahsettiğim feromon maddesinin içeriğinde olup olmadığına bakarak anlayabilirsiniz. Aksi takdirde boşa maddi zarar içerisinde girdiğiniz gibi parfümün etken maddelerine karşı alerjik reaksiyonlar ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Libido Nedir? Nasıl Arttırılır?

Libido genel anlamıyla cinsel istek duyulan ve düzenleyen hormon adıdır. Cinsel eğitimin yetersiz olduğu ülkemizde insanlar cinsel sorunlarını paylaşmaktan hep utanmış ve bu sorunların tedavisinden kaçmıştırlar. Özellikle bayanlar bu sorunları kendi içlerinde yaşamaya çalışmışlar ve sonucunda daha büyük problemlere rastlamışlardır. İnternet üzerinde genellikle arama motorlarında libido nedir? Nasıl arttırılır gibi sorular sıkça dolaşmaktadır. Belirttiğimiz gibi libido çiftlerin birbirine duydukları istek ve ilgidir. Libido düşüklüğü olan çiftlerde genelde sağlıklı ve düzenli cinsel birleşmeler yaşanmaz.

Bu durumdan dolayı da ilişkilerde problemler yaşanabilir. Bunun için libido arttırıcı ürünler ve tedaviler uygulanması gerekir. Libido hormonun salgılanması erkeklerde 20 yaşından sonra artış göstermektedir. Kadınlarda ise bu hormon artışı 35 ve 40 yaşlarından sonra olmaktadır. Bu yaşlardan sonra gelişimini tamamlayan beden yavaşlıkla çökme aşamasına geçer. Doğal olarak da en yüksek seviyeden en düşüğe doğru libido azalması görülür. Fakat birbirlerine olan aşkı hiç kaybetmeyen çiftlerde bu 60 ila 70 yaşlarına kadar sürmektedir.

 

Yüksek Libido Sorunsuz Cinsellik

Libido nedir? Nasıl arttırılır? İkinci bölüm yani artış için ise çeşitli doğal yollar ve tedavi şekilleri vardır. Öncelikle libido eksikliğinin kaynağını bulmak gerekir. Bu sizden olduğu gibi partnerinizden de kaynaklanabilir.  Çiftler arasında ki ten uyumu eksikliği veya birbirlerini cezp edememesi gibi durumları otomatikman libido düşüklüğü ile sonuçlanacaktır. Bunun için piyasada satışı olan birçok doğal ve bitkisel ürün vardır. Sağlık Bakanlığı onaylı olanlar kullanılarak bu sorunun üstesinden gelinebilir.  Diğer bir yöntem ise doğal ve sağlıklı beslenmeyle olabilir. Tabi en önemli tedavi yolu ise psikolojinizin düzgün olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Kamagra Jel Faydaları Hakkında

  Kamagra jel, erkeklerde görülen ereksiyon sorunlarını tedavi etmek için kullanılan bir cinsel performans arttırıcı üründür. Bu jel, silden...